Nieuwe webtekstenCopywriting is een belangrijk onderdeel van online marketing. Dat ondernemers dit inzien blijkt wel uit de enorme vraag naar copywriters en  commerciële tekstschrijvers. De vraag naar freelance copywriters is met name in de Randstad, waar Alphen aan den Rijn onder valt, groot.

Niet alleen is er behoefte aan nieuwe teksten en webcontent. Ook willen ondernemers graag bij blijven met de laatste ontwikkelingen op marketinggebied, maar hebben ze geen tijd om alle marketingontwikkelingen bij te houden.

Logisch ook.

De trends volgen elkaar in rap tempo op. Niet alleen verandert het algoritme van Google om de haverklap, wat invloed heeft op de SEO aspecten van teksten, ook worden steeds andere kanalen invloedrijker, zoals nu YouTube.

De oplossing voor professionele teksten en content: een copywriter

Natuurlijk wil ook jij graag interessante en actuele content over je bedrijf en product/ dienst schrijven, maar waarschijnlijk heb je hier niet veel tijd voor. Ondernemers zijn nou eenmaal druk.

Verweij Copywriting begrijpt dit en biedt als tekstschrijver en SEO copywriter de oplossing.

Verweij Copywriting is gespecialiseerd in het schrijven van unieke (web)teksten en andere publicaties ter ondersteuning van je marketingstrategie. Tijdens het schrijven van deze (website)content wordt rekening gehouden met Search Engine Optimalization (SEO), zodat je bedrijf beter vindbaar en zichtbaar is in zoekmachines als Google of YouTube.

Voor welke teksten kun je bij het Alphense Verweij Copywriting terecht?

Professionele webteksten

Als ondernemer heb je natuurlijk een website. Het liefst met duidelijke en lekker leesbare content. Goede teksten overtuigen je bezoekers van jouw dienst of product en dragen tegelijkertijd bij aan website optimalisering (SEO), waardoor jij beter vindbaar bent voor nieuwe klanten. Laat Verweij Copywriting jouw webcontent schrijven of bestaande webteksten  herschrijven of redigeren, zodat jij je doel als ondernemer bereikt.’

Interessante blogs

Je ziet het overal om je heen. Mensen plaatsen actuele content om hun  website interessant te houden voor bestaande en potentiële klanten. Het is inderdaad een goede manier om in de schijnwerpers te blijven.

Helaas kost het bedenken van nieuwe onderwerpen om over te schrijven en het uitwerken van een blog vrij veel tijd. Tijd die toch al schaars is voor drukke ondernemers.

Een copywriter lost dit probleem door (bijvoorbeeld op basis van een door jou aangekaart onderwerp) unieke blogs of artikelen te schrijven. Zo blijft je website up-to-date, het bezoeken waard en breng je je website regelmatig onder de aandacht van klanten en geïnteresseerden.

Het redigeren van bestaande teksten

Iedereen twijfelt wel eens aan zijn schrijfkwaliteiten. Prettig natuurlijk om een tekstschrijver in de arm te nemen om je teksten na te kijken en zo nodig te structureren, zodat de inhoud van de tekst naar een hoger niveau getild wordt.

Perfecte vertalingen ENG-NL én NL-ENG

In samenwerking met native speaker, Geraldine Nesbitt van Write Away, Text and Design, levert Verweij Copywriting foutloze vertalingen van het Nederlands naar het Engels en van het Engels naar het Nederlands. De nauwe samenwerking tussen beide copywriters leverde al succesvolle vertalingen op van diverse persberichten, maar ook van twee Fortnite boeken en een management boek.

Ook geïnteresseerd in professionele teksten of vertalingen voor jouw website of op social media of heb je een vraag over copywriting?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op.