Waarom copywriting goed is voor jouw business

Stel je eens voor dat jij alle tijd van de wereld had om goede, vlotte teksten te schrijven voor jouw website, nieuwsbrieven en e-mails. Met jouw teksten overtuig je moeiteloos de lezers van jouw product of dienst, waardoor jouw omzet in sneltreinvaart omhoog schiet.

Natuurlijk draai je jouw hand in deze ideale wereld ook niet om voor het regelmatig posten van interessante blogartikelen, waardoor je zichtbaar bent voor nieuwe klanten en met gemak het hoofd biedt aan jouw concurrentie.

Helaas. Dit is voor de meeste ondernemers niet realistisch.

De tijd die nodig is voor het schrijven van goede content en het consequent posten van blogartikelen heb jij als ondernemer niet, omdat je al druk genoeg bent met ontelbare andere factoren binnen jouw bedrijfsvoering.

Probleem is dat dit tijdgebrek of gebrek aan inspiratie vaak leidt tot ofwel helemaal geen teksten en dus geen zichtbaarheid van jouw onderneming, ofwel niet zulke beste teksten. Kijk maar eens om je heen. We worden omringd door teksten die beter kunnen, of foutlozer mogen. Een gemiste kans, want goed gekozen woorden en een heldere, vlotte tekst dragen bij aan promotie en vindbaarheid van jouw onderneming.

Gelukkig bestaan er copywriters; mensen die het schrijven van goede, professionale teksten graag op zich willen nemen.

Marie-José Verweij

Wil jij een website waarmee je goed gevonden wordt op internet?

Vraag dan een gratis offerte voor webteksten aan. Binnen 24 uur heb je offerte op maat in je mailbox.

Over Marie-José
Zo ben ook ik, Marie-José Verweij van Verweij Copywriting, een freelance copywriter.

Dat ik al mijn hele leven geïnteresseerd ben in taal, blijkt wel uit mijn schrijfdebuut op mijn achtste, toen ik- niemand die het geloofde- het verhaaltje Puddingtarzan schreef op zo’n oude zwart-wit computer.

Deze passie voor taal is nooit verdwenen en het kon ook niet anders dan dat ik uiteindelijk mijn geld zou verdienen met schrijven. Copywriting is een schitterend beroep, waarbij ik goede teksten mag schrijven, zodat jij als ondernemer meer uit jouw website, mailing of nieuwsbrief haalt.

Wil jij ook betere teksten?

De oplossing is simpel.

Ik help jou aan unieke, professionele teksten.

Verweij Copywriting biedt:

  • Professionele teksten
  • Prijs per uur (uurtje factuurtje)
  • Duidelijke communicatie
  • Professionele eindredactie
  • Snelle levertijden
  • Betrouwbare deadlines

Ook vrijblijvend een opdracht voorleggen?

Vraag een GRATIS offerte aan

Wil je eerst contact opnemen of heb je een aantal vragen?

Dan mag dat natuurlijk ook! Stel gerust je vraag via de mail.