Redigeren tekstenHeeft u een paar keer per jaar behoefte aan een copywriter of tekstschrijver? Iemand die tijdelijk  wat schrijfwerkzaamheden van u overneemt zonder dat u ergens aan vast zit?

Begrijpelijk!

U weet natuurlijk nooit wanneer er een einde komt aan de enorme hoeveelheid schrijfwerkzaamheden. Dan wilt u niet iemand in dienst hebben genomen. Met alle gevolgen van dien.

Overweeg in dat geval tijdelijk een freelance copywriter in te zetten. Hier zitten veel voordelen aan vast.
 

De voordelen van een freelance tekstschrijver of copywriter:

-Makkelijk tijdelijke pieken opvangen, maar u zit bij weinig werk nergens aan vast.

-Geen rompslomp met verzekeringen, verplichte vrije dagen en pensioeninleg.

-Betaling per uur of een vaste prijs per opdracht

-Bij het inhuren van een professional is inwerken niet nodig.

-U hoeft geen (prijzige) vacature voor een copywriter of tekstschrijver te plaatsen wanneer het weer veel schrijfopdrachten binnenkomen. U heeft immers uw eigen copywriter bij de hand.

-Een freelance copywriter werkt vanuit een eigen locatie. Er hoeft dus geen ruimte vrijgemaakt te worden voor een nieuw personeelslid.

 
Genoeg voordelen dus voor het inhuren van een freelance tekstschrijver.

Maar wat voor teksten levert een copywriter dan?

In principe kan een professionele copywriter alle soorten (marketing)teksten schrijven. Denk bijvoorbeeld aan: webcontent, zoals blogs, nieuwsbrieven, zakelijk mailings en persberichten.

Daarnaast zijn er veel copywriters die teksten redigeren en structureren, zodat u foutloze teksten uitstuurt.
Ook worden copywriters ingehuurd om oude(re) webcontent te herschrijven om de website op te frissen en actueel te maken.

Verweij Copywriting gaat nog net een stapje verder in haar aanbod. Niet alleen biedt Verweij Copywriting professionele (web)content, blogs, persberichten en nieuwsbrieven. Ook houdt dit tekstschrijfbureau uit Alphen aan den Rijn zich bezig met redactie en het vertalen van teksten en boeken vanuit het Engels naar het Nederlands en vertalingen vanuit het Nederlands naar het Engels. Het meervoudig maken van een website behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Hoe kan ik een tekstschrijver of copywriter vinden?

U vindt een copywriter door bijvoorbeeld een opdracht te plaatsen op websites als freelancer.nl, freelance.nl en opdrachten.nl.

Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met Verweij Copywriting. Dat scheelt weer een hoop tijd. U hoeft dan namelijk geen copywriter vacature te plaatsen en een ingewikkelde omschrijving voor de functie ‘copywriter/ tekstschrijver’ te bedenken. Ideaal, toch?

En het mooiste is dat het niet uitmaakt of de copywriter in Den-Haag of Rotterdam woont, of helemaal in Groningen. In principe kan natuurlijk alle communicatie per e-mail verlopen.

Wat als ik contact opneem met Verweij Copywriting?

Nadat u vrijblijvend contact hebt opgenomen via 06-31787134 of via het contactformulier bespreken we:

-Of en waar u wilt kennismaken.

-wat u zoekt in een copywriter

-hoeveel werk het gaat

-de gewenste levertijd

-het tarief

-eventuele overige wensen

Ook geïnteresseerd in professionele teksten voor uw website of andere communicatie? Of heeft u een vraag over het vinden van een copywriter?

Neem dan vrijblijvend contact op.